eBook - SZPARAGI





Opis
Zapraszam do zakupu mojego trzeciego eBooka z przetworami i przepisami na SZPARAGI. Znajdziecie w nim ponad 90 stron wypełnionych autorskimi zdjęciami, przepisami i pomysłami na przechowywanie szparagów na później oraz smakowite przepisy do zjedzenia od razu.
Przed wami 30 pomysłów na przetwory, które przedłużą szparagowy sezon oraz przepisy na gotowe śniadanie, obiad i kolację ze szparagami w roli głównej. Będzie mi niezmiernie miło, jeśli wykorzystacie je w praktyce i przyniosą wam trochę kulinarnej przyjemności!
PROSZĘ WYBRAĆ DOSTAWĘ CYFROWĄ
Plik z eBookiem do pobrania będzie dostępny z poziomu profilu klienta po opłaceniu zamówienia lub przesłany zostanie przez emial z linkiem do pobrania pliku. W przypadku zakupu bez rejestracji, trzeba kliknąć w mailu potwierdzającym płatność w status zamówienia i tam będą pliki do pobrania.
Spis treści
Prep:
- Szparagi marynowane w zalewie octowej
- Szparagi marynowane w solance
- Szparagi kiszone
- Mrożenie szparagów w całości
- Mrożenie odciętych “zdrewniałych” końcówek szparagów
- Puree z białych szparagów
- Masło szparagowe z białymi szparagami
- Pesto z zielonych szparagów
- Kimchi z zielonych szparagów
- Grillowane szparagi w oliwie
- Zupa krem z białych szparagów i ziemniaków - baza
- Proszek z szuszonych obierków oraz sól szparagowa
- Olej szparagowy
- Majonez szparagowy
Przepisy:
- Risotto turbo szparagowe
- Chrupiąca surówka z surowych szparagów
- Śniadaniowe szparagi w sosie holenderskim z jajkiem w koszulce i bekonem
- Szparagowy Bread&butter pudding 2.0
- Zupa “pierogowa” ze szparagami
- Kluski lane z pesto szparagowym i burratą
- Zielone szparagi z grilla
- Babka ziemniaczana ze szparagami (wegetariańska)
- Fish & chips ze szparagowym sosem tatarskim
- Pierogi z fasolą, szparagami i serem
- Tatar z majonezem szparagowym
- Tosty ze szparagami, serem i szynką
- Tempura ze szparagami z udonem z sosem miso na zimno
- Sałatka ziemniaczana ze szparagami
- Gazpacho albo chłodnik z kiszonych szparagów
Przykłady treści