Kandyzowany rabarbar 300 g
Opis
Kandyzowany rabarbar to wymyślony przez mnie sposób na obróbkę oraz przechowywanie pełnej dobroci rabarbaru na później. W efekcie długiego procesu kandyzowania w cukrze oraz niskiej temperaturze uzyskujemy rabarbar, który jest ugotowany, ale nie rozpada się. Dzięki temu jest to idealny kompan wszelakich śniadań z goframi, pankejkami, czy jako topping na desery. Syrop także nadaje się do wykorzystania, np. do lemoniady czy cocktaili.
Kandyzowany rabarbar stworzyłem na podstawie mojego eBooka RABARBAR (dostępny w sklepie). Kandyzowany rabarbar występuje w 300 g i 150 g słoiczkach.
SKŁAD: rabarbar, cukier, sok 100% z aronii
Odbiór osobisty możliwy wyłącznie w dniach 18-19 czerwca w namiocie nr. 6 na Nocnym Markecie z szyldem "UOBIOD". Wysyłka przez paczkomat i kuriera będzie odbywała się z kilku dniowym opóźnieniem.